shé-zoFrén xD Alışmış Hepsici
| Konu: Milli Takımın Soyunma Odası Ptsi Haz. 22, 2009 4:41 am | |
| Fatih Terim:* *Hakan sen topları Necatiye indireceksin* Hakan Şükür:* *Tamam abi* Fatih Terim:* *Abi değil hoca diyeceksin* Hakan Şükür:* *Kime Necatiye mi hoca diyecem?* Fatih Terim:* *Hayır aptal herif bana* Hakan Şükür:* *iyi de sen oynamıyon ki topları sana indirsem taç olur* Fatih Terim:* *Fatih soyun hakanın yerine oynuyorsun* Fatih Terim:* *Arkadaşlar saha kenarından o kadar taktik veriyorum anlamıyorsunuz. Beni anlayabilmeniz için size e-mail mi göndermem gerekiyor !?* Tuncay Şanlı:* *İyi de hocam hakem benim kolyeyi bile çıkarttırdı leptopa ne der bilemicem* Fatih Terim:* *Tuncay olm sana özel masa bilgisayarı kurdurdum yedek kulübesinde* Gökdeniz Karadeniz:* *Len Tuncay zaten ben de cezalıyım beraber counter oynarız* Fatih Terim:* *Arkadaşlar bütün toplar Emrede buluşuyor* Emre:* *Hocam ayıp oluyor ama her duyduğuna inanacaksan işimiz var senle! Fatih Terim:* *Hakan soyun oyuna girecen* Oğuz Hoca:* *Hakan yok hocam* Fatih Terim:* *Nasıl yok !?* Oğuz Hoca:* *Teravihe gitmiş Ramazan ya o bakımdan* Fatih Terim:* *hönk !* Fatih Terim:* *Yıldıray ısın* Yıldıray:* *50 saattir ısınıyom buharlaşacam ya* Fatih Terim:* *Oğuz soyun oyuna girecen* Oğuz Hoca:* *Hönk! Hocam ben futbolu bırakalı 8 sene oldu antrenörüm ben* Fatih Terim:* *Valla mı len!* Oğuz Hoca:* *Ulan tam bunadı bu* Fatih Terim:* *O boynundaki ne evladım ?* Hakan Şükür:* *At nalı hocam uğur getirsin diye taktım
En son kanatsız_sheytan tarafından Ptsi Haz. 22, 2009 11:43 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
ѕнєкєяgιяℓ● Moderatör
Mesaj Sayısı : 275 Kayıt tarihi : 13/06/09 Yaş : 27 Nerden : eskişehir
| Konu: Geri: Milli Takımın Soyunma Odası Ptsi Haz. 22, 2009 8:15 am | |
| | |
|
shé-zoFrén xD Alışmış Hepsici
| Konu: Geri: Milli Takımın Soyunma Odası Ptsi Haz. 22, 2009 8:42 am | |
| | |
|
YaRENeREN Administrator
| Konu: Geri: Milli Takımın Soyunma Odası Salı Haz. 23, 2009 2:47 am | |